loader gif

TELO 390

TELO 390 zonder speakermic

De TELO 390 is toch een van mijn favoriete network radio. Deze wist ik te bemachtigen via een 3e partij. Klein, licht en simpel. Met een speaker mic erbij en belt clip is het een compacte radio.

Via de button-mapper heb ik de orange knop, die zowel op de speaker mic en op de body zelf zit, zo geprogrammeerd dat door 1x te drukken de speaker in de mute gaat. Druk je 2x (snel) dan start de Traccar app voor NRAPRS en druk je lang (300ms) dan stopt de service van Traccar weer.

In de auto heb ik nog een leren hoesje geplaatst naast de midden console. Hier schuif ik de TELO 390 moeiteloos in als ik ga rijden. Dan zit de radio stevig en vast tijdens het rijden.

Met de Zello versie 4.72 werkt de TELO 390 het beste. Zello staat standaard in SOLO modus zodat je alleen het kanaal hoort waar je in staat. De selector knop goed en hiermee kun je door de kanalen heen scrollen. Druk je op de selector knop dan kom je in de recente, personen (privé) en kanalen. (drukken en draaien). Druk je lang op de selector knop dan kom je bij mij in de Home status van Zello. Hier hoor je alle kanalen.

Savox handspeakermic (RSM)

Korte stappen:
1x drukken op selector knop –> RECENT – CONTACTEN – KANALEN
1x lang drukken op selector knop –> terug naar home in Zello

1x orange knop drukken –> Mute Sound
2x orange knop drukken –> Start service Traccar
1x lang orange knop drukken –> Stop service Traccar