loader gif

Talkpod N59A

De Talkpod N59A is een veelzijdig netwerk portofoon. Mooi groot scherm (2,4″) touche, wel heel gevoelig kwam ik achter. De antenne die vervangbaar is op de frequenties van het GSM netwerk. De 360 graden draaiknop om de kanalen te kiezen is ook erg fijn. Je moet Zello, het platform waar ik de porto voor gebruik, wel nummeren met 01 t/m XX. Hiermee kun je snel van kanaal wisselen. Zorg wel dat je Zello status op SOLO staat. Dan hoor je de andere kanalen waar je niet op staat niet. Het 1W(att) speakertje aan de voorzijde geeft een fijn harde volume om te kunnen werken in een luidruchtige omgeving. Met de Kenwood (K-plug) zijn er accessoires toe te voegen aan de Talkpod.

Op dit moment heb ik Traccar mee draaien op de achtergrond en ter gelijke tijd ook APRSdroid.

Instellingen:
Zello op status SOLO zetten. Kanalen hernoemen beginnend met 01 om de rotery te kunnen aanspreken.
Dat waren de instellingen.

Om de micgain te verhogen typ je in de dailer *#*#3646633#*#* en zoek je Audio -> Volume -> Audio record. Zet de Audio Record op 255 (max) en je gain is verhoogd.

Geef een antwoord