loader gif

Ruggear RG725+

Heden presenteer ik u de nieuwe Ruggear RG725+ met Android 10. Deze redelijk aan de gewichtige kant smartphone ligt heerlijk in de hand. Met een gevoelige gele PTT button en een strategische on/off button heb je alles binnen handbereik. De volume buttons werken met scherm uit evenals de PTT button. In de instellingen van Android 10 moet je wel aangeven dat de app over andere apps toegang krijgt. Tevens is het van belang dat alle accu bespaar systemen uitgeschakeld zijn.
Met een S.O.S. button op de bovenkant van de telefoon kun je een alarm sturen. Helaas is dit niet te configureren met Button Mapper. De PTT knop is via de interne software te configureren naar Zello. Boven aan de zijkant zit nog een rotory knop waar je door de kanalen kan scrollen van Zello. Hierbij hoef je de naam niet aan te passen naar een numeriek voorvoegsel.

Inmiddels is de speakermic binnen. Hiervoor heb ik in de hardware wat aanpassingen moeten doen op de Ruggear. De micgain te verhogen typ je in de dailer *#*#3646633#*#* en zoek je Audio -> Volume -> Audio record. Zet de Audio Record Headset op 252 (max) en je gain is verhoogd.

Total Page Visits: 2258